WELKOM BIJ DE
CLUB VAN 1-1-2

WELKOM BIJ DE
CLUB VAN 1-1-2
Ambulance
Veiligheidsregio Rotterdam Rijmond

WELKOM IN HUIZE BRANDJES

Kom op bezoek in het nagebouwde huis van de familie Brandjes! In de woonkamer, de keuken en de slaapkamers vind je allerlei dingen die brand kunnen veroorzaken. Weet jij hoe je brand in huis kunt voorkomen?

Ik ben lid!
 

Heb je tijdens je bezoek aan de brandweerkazerne in Schiedam de vuurproef doorstaan? Dan ben je officiëel lid van de Club van 1-1-2! Als lid van de club weet jij precies hoe je brand kunt voorkomen en wat je moet doen als er toch brand uitbreekt.

Vier je kinderfeestje bij ons in De Club van 1-1-2!
 

De Club van 1-1-2 is zó spannend, dat veel kinderen vroegen of ze hun kinderfeestje bij ons mochten vieren. Dat vinden we superleuk! Wil je weten wat er mogelijk is? Bel dan Corrie via 06-12217420 of
stuur een mail via ons contactformulier

Leerzaam
 

De spannende doe-en-ervaartraining is een les die je nooit meer vergeet. Je leert hoe brand kan ontstaan, gaat op zoek naar gevaarlijke situaties in huis en leert brand te voorkomen. Ook oefen je met het bellen naar 1-1-2 en het bedenken van een vluchtroute in huis. 

Foto's van mijn klas
Info voor scholen
...Het bezoek aan de Club van 1-1-2 is het laatste onderdeel van het brandpreventieprogramma voor basisscholen. In de groepen 4 en 7 krijgen de leerlingen les van een ervaren brandweerman of -vrouw; in groep 8 komen de leerlingen op bezoek. In onze agenda kunt u direct uw bezoek plannen.
Meer informatie
Plan hier een bezoek
Video